Opleidingen-Tarieven

Theorie Opleiding Friesland bied je de mogelijkheid om je goed voor te bereden op je theorie examen. Jij moet het doen, ik wil je daar graag bij helpen. De groep bestaat uit maximaal 6 cursisten.

Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden. Meld je aan via deze site. Zodra de betaling binnen is krijg je een bevestiging en verwacht ik je op de geboekte theorieopleiding. Je reserveert zelf het examen, eventueel  via een link op deze website.


1 Daagse Theorie Opleiding:   € 95,-

De 1 Daagse Theorie Opleiding  wordt 1 zaterdag per maand gegeven. De groep bestaat uit maximaal 6 cursisten.

Wij werken met het nieuwste systeem van VEKABEST. Tijdens de theorie-dag  krijg je een boekwerk met aantekeningen.  De examentraining  in de middag wordt gedaan met behulp van tablets. De resultaten worden dan duidelijk zichtbaar en meetbaar.  Het Theorie examen plan je zelf.


Theorieexamentraining:  € 45,- 

Maandagavond van 19:00 tot 21:00 uur wordt les gegeven.

Wij werken met het nieuwste systeem van VEKABEST. Tijdens de theorieavond  krijg je een boekwerk met aantekeningen. Het Theorie examen plan je zelf.


Individuele begeleiding: € 25,- p/u

Voor de cursisten die om uiteenlopende redenen niet aan hierboven genoemde opleidingen kunnen deelnemen biedt ik de mogelijkheid individueel les te krijgen.  De lessen duren 1 uur.  Nu ook online via ZOOM mogelijk.